Bedriftspresentasjon med Cargill

Bedriftspresentasjon med Cargill

Bedriftspresentasjon med Cargill

Tradisjon tro hadde LFFH også dette høstsemesteret bedriftspresentasjon med Cargill, en av verdens største produsenter innen dyrefór – nå også fiskefór etter de kjøpte opp EWOS for et drøyt år siden. Tidligere år har LFFH besøkt EWOS på deres kontorer på Nordnes, men på grunn av stor interesse blant studentene, ble kvelden i år holdt i Biologisk institutt sine lokaler på Marineholmen. Torsdag 24. november var vi hele 40 studenter fra linjeforeningen tilstede.

Det kom tre flotte damer fra Cargill og fortalte om hva Cargill og EWOS-avdelingen driver med. De fortalte også alle tre litt om deres vei inn i arbeidsmarkedet, og hva de jobber med nå. Det ble kjøpt inn sushi til kvelden, så etter foredragene spiste vi sushi og pratet.

15209235_10153972202346128_739284312_n

Etter kvelden sitter studentene igjen med gode inntrykk. Vi tror mange studenter har fått et godt innblikk i hvordan det er å jobbe i fórbransjen, og at det finnes mange spennende jobbmuligheter – både i Norge og utlandet. Kvelder som dette er viktig for oss studenter, da de fører til økt kunnskap om bransjen vi etter hvert skal inn i, og sosiale relasjoner på tvers av linjer og årstrinn.

cargill

Vi vil takke Cargill for en sosial, lærerik og mettende kveld, og håper dette er en tradisjon vi kan holde tro i årene som kommer!

Logg Inn

×
Registrer ny bruker

×