Biologisk Karrieredag 2016

Biologisk Karrieredag 2016

Biologisk Karrieredag 2016

biologisk_karrieredag_2016Den 7. april ble det ved samarbeid mellom LFFH og BFU (Biologisk fagutvalg) arrangert Biologisk karrieredag for femte året på rad. Arrangementet er sponset av Senter for fremragende utdanning i biologi (BioCEED).
Karrieredagen har som mål å gi studenter muligheten til møte et bredt utvalg av bedrifter som ansetter folk med biologifaglig bakgrunn. En rekke bedrifter som arbeider innenfor havbruk og fiskehelse var til stede, så dette var absolutt relevant for linjeforeningens medlemmer.

biokarr4

Disse bedriftene deltok på karrieredagen for å komme i kontakt med studentene:

NIFES: nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning
Ewos: fôrprodusent
Pharmaq/Pharmaq analytiq: fiskehelse og farmasøytisk selskap
Marine Harvest: det største oppdrettsselskapet i Norge
Biomar: fôrprodusent
Havforskningsinstituttet: det største marine forskningsmiljøet i Norge
Lerøy: produsent og distributør av sjømat
MSD: forskningsbasert farmasøytisk selskap
FoMAS: fiskehelsetjeneste

biokarr1

Fra klokken 11 til 15 sto bedriftene på stand og svarte på studentenes spørsmål om alt fra hva bedriften gjør, til muligheter for sommerjobb. I tillegg sto det hele dagen frivillige studenter som stekte vafler til alle som ville ha, noe som falt i god smak. I løpet av dagen ble det i tillegg arrangert lynpresentasjoner der bedriftene fikk anledning til å fortelle om seg selv og hvilke oppgaver de har å tilby studenter med biologifaglig utdanning. Alle som møtte opp ble tildelt lodd som ga mulighet for å vinne bygavekort med verdi på opptil 500 kroner, noe som alltid er velkomment når det begynner å bli lenge siden forrige gang stipendet ble utbetalt.

biokarr5biokarr3

Vi i linjeforeningen vil gjerne takke alle bedriftene og de frivillige som møtte opp for samarbeidet som gjorde dette til en knallbra dag, og håper vi møtes igjen neste år!

Logg Inn

×
Registrer ny bruker

×