Erfaringsutveksling

Erfaringsutveksling

erfaringsutveksling-2016

Mandag 07.11.16 arrangerte LFFH erfaringsutveksling for studenter ved biologisk institutt, med en liten forkjærlighet for fisk. To tidligere elever fra fiskehelse og en nåværende masterstudent i havbruk holdt lærerike og spennende foredrag. Kvelden ble holdt i Integrerbars lokaler på Realfagbygget, og etter foredragene ble det servert pizza.

Førstemann ut var Ida-Kathrin Nerbøvik, som fortalte om hennes vei fra å være fiskehelsestudent, til å bli fiskehelseansvarlig i Bremnes Seashore. Videre snakket Vidar Vold om hvordan han endte opp som biologisk ansvarlig for rensefisk i Lerøy. Han fortalte også en artig historie om tilfeldighetene som gjorde at han fikk sin første jobb innen havbruksbransjen. Til slutt snakket Øyvind Moe om sitt pågående masterprosjekt – et spennende foredrag om ”Preline fishfarming Systems”. Han undersøker om de lukkede anleggene som simulerer at fisken svømmer i en elv, påvirker dannelse av nye muskelceller hos laksen.

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra kvelden som var, og satser på å gjenta tradisjonen i årene som kommer. LFFH vil takke alle som holdt foredrag, og alle som deltok for en lærerik og sosial kveld. Også en stor takk til Biologisk institutt som sponset kvelden med pizza.

Logg Inn

×
Registrer ny bruker

×