Hyttetur til Voss 2017

Hyttetur til Voss 2017

Hyttetur til Voss 2017

Fredag den 10. til 12. mars var det endelig tid for årets største begivenhet for alle LFFH-studenter – Hyttetur til Voss!

Allerede i fadderuken kan man høre fortellinger fra årets hyttetur, og forventningene begynner brått allerede da å ta seg opp blant de nye studenten. Vi håper hytteturen stod til forventningene, for vi i styret har ihvertfall hatt en fantastisk helg! Formålet med turen er at studentene blir bedre kjent utenfor forelesning og lesesalen, samt på tvers av både linjer og kull. Hytteturen bidrar til erfaringsutveksling, teambuilding og knytting av vennskapsbånd for resten av livet. I år var det hele 80(!!) deltakende studenter med; det er tydelig at LFFH er en voksende linjeforening med svært godt og inkluderende studiemiljø.

For de som ønsket og hadde mulighet ble fredag formiddag tilbrakt i skibakkene og turløypene ved Bavallen ski resort – en utrolig flott dag! Videre var det duket for sosialt samvær, konkurranser og leker. En svært viktig del av hytteturen er de beryktede Fiskelekene, som byr på mentale og fysiske utfordringer, men også mye moro! Det vinnende laget vil bli tilbedt med heder og ære i året som kommer.

Vi vil takke alle våre sponsorer for at de gir LFFH muligheten til å arrangere vår årlige hyttetur, og andre arrangementer!

 

 

Logg Inn

×
Registrer ny bruker

×