Hyttetur til Voss 2018

Hyttetur til Voss 2018

Hyttetur til Voss 2018

Helgen 16-18 mars var det klart for årets begivenhet for studentene i Linjeforeningen for Fiskehelse og Havbruk, den årlige hytteturen til Voss!

I år var det over 90 studenter som ble med på hyttetur, dette er rekordmange.  Helgen var en gylden mulighet for medlemmene i linjeforeningen til å bli enda bedre kjent på tvers av kull og linjer. Det ble utvekslet erfaringer og råd, og sterke bånd ble bundet mellom studentene.  «Vi kan nok snart kalle oss for Inhabilitetsforeningen for Fiskehelse og Havbruk» ble det sagt av deltager Emil Lindfors etter turen.

I løpet av helgen var det flere som benyttet seg av det fine været og skimulighetene Voss har å tilby. Lørdagen ble det også tradisjons tro arrangert fiskelekene, en teambuildingskonkurranse hvor lagene ble dannet på tvers av kull og linjer. I år ble kreativitet, lagånd, akrobatikk og engasjement utfordret.

Vi i styret takker alle sammen for en fantastisk helg, og vi gleder oss til flere sammenkomster i løpet av våren. Sist, men ikke minst vil vi også takke våre sponsorer som gir LFFH muligheten til å arrangere hyttetur til Voss samt andre arrangementer.

Logg Inn

×
Registrer ny bruker

×