Julehilsen fra LFFH

Julehilsen fra LFFH

Julehilsen fra LFFH

Semesteret er snart over for alle i LFFH. I denne sammenheng vil styret ønske alle god jul, og vi kommer med en liten oppdatering på hva som har skjedd dette halvåret. Det har vært et spennende og variert halvår for alle studentene, fra første til femte klasse. Linjeforeningen har i år blitt enda større enn den har vært tidligere, med mange nye studenter på sivilingeniørstudiet i havbruk og sjømat og ved fiskehelse.  På alle trinnene  har vi hatt spennende forelesninger, laboratoriearbeid og utflukter. Her kommer to eksempler på hva studiedagen har inneholdt.

Andre klasse har hatt faget fiskeanatomi hvor studentene var på lab i flere dager. Her ble fisk dissekert, knokler tatt ut og hele den anatomiske oppbygningen av fisken ble studert. Eirin Ottesen og Lukas Lorentzen som begge studerer fiskehelse har tatt to fine bilder fra lab.

Et annet eksempel på hva som har foregått i høst er det nye faget molekylærbiologiske metoder for fiskehelse. Her lærte tredjeklassestudentene å utføre blant annet gelelektroforese og PCR(søk det opp om du er interessert!)

Høsten har også vært fullt av ulike arrangementer med LFFH. Vi startet semesteret med fadderuke for de nye studentene, vellykket som alltid!  Vi har hatt dåp av nye studenter(og studenter fra eldre trinn som tidligere har sneket seg unna 😉 ) og generalforsamling med valg av nytt styre. Det ble senere også tradisjons tro arrangert erfaringsutveksling med tidligere studenter fra UiB. Vi har også hatt bedriftspresentasjoner av Ewos og Vaxxinova. LFFH har og stilt opp på arrangementer for kommende studenter, som ENTRY og Realfagsdagene.

LFFH ønsker med dette en god jul til alle studenter, til alle som bidrar til en god og lærerik studiehverdag, og ikke minst til samarbeidsparterene våre. Vi gleder oss allerede til alt som skjer i 2018, spesielt den årlige hytteturen til Voss!

Logg Inn

×
Registrer ny bruker

×