Samarbeidspartnere

LFFH samarbeider med mange aktører innenfor havbruk og oppdrett. Ett tett samarbeid gir god utveksling av kompetanse og ressurser. Nedenfor er samarbeidspartnere for 2021 – vi takker for samarbeidet!


MOWI ASA

Som et av verdens største sjømatselskaper dekker MOWI alene en femtedel av den globale etterspørselen etter atlantisk laks. Eventyret startet i en bakgård i Norge i 1964, og siden den gang har selskapet utviklet seg til å bli en verdensledende aktør på sitt felt. MOWI er landets største oppdrettsselskap og driver virksomhet i 25(!) land, og selskapet tilbyr et bredt spekter av karrieremuligheter over hele verden.

For å nå målet og visjonen om «å lede den blå revolusjonen» er MOWI avhengig av gode medarbeidere – og nettopp derfor synes vi det er stas å gjøre våre medlemmer tilgjengelige for selskapet.

Les mer hos MOWI


Lerøy Sjøtroll

Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat.

Hovedkontoret ligger i Bergen, men vi driver med fangst og havbruk langs hele kysten av Norge. Lerøy har fabrikker som produserer og pakker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Nederland, Portugal, Spania og Tyrkia. I tillegg har vi salgskontorer i USA, Japan og Kina.

 Les mer hos Lerøy


Vaxxinova

Vaxxinova Norway AS er et legemiddelselskap som ble etablert i 2010 med hovedkontor i Bergen. Vi jobber tett med havbruksnæringen langs hele norskekysten og internasjonalt. Våre ansatte har lang fartstid innen forskning og utvikling samt produksjon og oppfølging av vaksiner.

Les mer hos Vaxxinova


Benchmark Genetics

Benchmark Genetics er et ledende selskap innen avl og genetikk for atlantisk laks, tilapia og reker, som blir produsert i Norge, Island, Chile, USA, Brasil og Colombia.

Selskapet er også ledende i verden innen tekniske tjenester til akvakulturnæringen gjennom merkenavnet Akvaforsk Genetics. Selskapet produserer og leverer førsteklasses rogn til hele verden, og er en ledende leverandør til den voksende landbaserte oppdrettsnæringen globalt.

Les mer hos Benchmark Genetics


NTS ASA

NTS ASA er en del av havbrukskonsernet FRØY med base på Namdalskysten. Selskapets erfaringer med operasjoner til sjøs går helt tilbake til 1879. Med engasjerte og dyktige medarbeidere utvikler de kystens verdier gjennom oppdrett, brønnbåt, sjøtransport og servicebåt. NTS og resten av havbruksnæringen på Namdalskysten er for tiden aktuell i den nye tv-serien «En blå fremtid».

Les mer hos NTS


Artec Aqua

Artec Aqua er en totalleverandør for landbasert oppdrett. Selskapet håndterer hele eller deler av jobben: fra rådgivning, prosjektering, kontrahering og bygging. Spesialkompetansen hos Artec Aqua er vannbehandling, og selskapet garanterer høy vannkvalitet – uavhengig av teknologi.

Les mer hos Artec Aqua


Universitetet i Bergen

Univeritetet i Bergen tilbyr studier i havbruk og fiskhelse på bachelornivå og masternivå. Har over 14000 studenter og store deler av campus ligger i Bergen sentrum.

Les mer på UiB


Samarbeide med LFFH?

LFFH kan tilby et nettverk av morgendagens kompetanse innen havbruk. LFFH medvirker på havbruksrelaterte arrangementer i region Bergen og har god kontakt med mange deler av havbruksnæringen.

LFFH Samarbeidspartnere

 

  Firma

  Ditt navn

  Din Stilling

  E-post

  Telefon

  Emne

  Melding

  ×
  Logg Inn

  ×
  Registrer ny bruker

  ×