Samarbeidspartnere

LFFH samarbeider med mange aktører innen havbruk og oppdrett. Ett tett samarbeid gir god utveksling av kompetanse og resurser.


EWOS

Fôrprodusenten EWOS ble grunnlagt 1935 i Sverige og er idag en av verdens ledende selskap innen produksjon og utvikling av fiskefôr og oppdrett. Hovedkontor i Bergen og produksjon av fiskefôr foregår ved fabrikker i Florø, Halsa og Bergneset.

Les mer på EWOS


VaxxinovaVaxxinova

Vaxxinova Norway ble opprettet i 2010 og er del av et større internasjonalt konsern. De fokuserer på forskning, utvikling og salg av vaksiner.

 Les mer på Vaxxinova


Salmon Group

Salmon Group er verdens største nettverk av lokaleide oppdrettsselskap. Produserer samlet ca. 50 millioner smolt årlig og har Bergen som base.Salmongroup

Les mer på Salmon Group


MSD Animal health

MSD Animal Health er blant Norges ledende virksomheter innen veterinærlegemidler og kan tilby et bredt utvalg av legemidler og vaksiner til både produksjonsdyr, kjæledyr og fisk. MSD Animal Health Norge har hovedkontor i Bergen.

Les mer på MSDMSD


Universitetet i Bergen

Univeritetet i Bergen tilbyr studier i havbruk og fiskhelse på bachelornivå og masternivå. Har over 14000 studenter og store deler av campus ligger i Bergen sentrum.

Les mer på UiB


Samarbeide med LFFH?

LFFH kan tilby et nettverk av morgendagens kompetanse innen havbruk. LFFH medvirker på havbruksrelaterte arrangementer i region Bergen og har god kontakt med mange deler av havbruksnæringen.

LFFH Samarbeidspartnere

 

Firma

Ditt navn

Din Stilling

E-post

Telefon

Emne

Melding

×
Logg Inn

×
Registrer ny bruker

×
hello