Samarbeidspartnere

LFFH samarbeider med mange aktører innen havbruk og oppdrett. Ett tett samarbeid gir god utveksling av kompetanse og resurser.

 

 

Marine Harvest

Norges største oppdrettsselskap Marine Harvest med over 1600 ansatte samarbedier med LFFH. Marine Harvest dekker alt fra fôrproduksjon til stamfisk, rogn, matfisk, foredling og distribusjon, og har hovedkontor i Bergen.

 Les mer på Marine Harvest

 

 


EWOS

Fôrprodusenten EWOS ble grunnlagt 1935 i Sverige og er idag en av verdens ledende selskap innen produksjon og utvikling av fiskefôr og oppdrett. Hovedkontor i Bergen og produksjon av fiskefôr foregår ved fabrikker i Florø, Halsa og Bergneset.

Les mer på EWOS

 

 


VaxxinovaVaxxinova

Vaxxinova Norway ble opprettet i 2010 og er del av et større internasjonalt konsern. De fokuserer på forskning, utvikling og salg av vaksiner.

 Les mer på Vaxxinova

 

 


Salmon Group

Salmon Group er verdens største nettverk av lokaleide oppdrettsselskap. Produserer samlet ca. 50 millioner smolt årlig og har Bergen som base.Salmongroup

Les mer på Salmon Group

 

 

 

 


MSD Animal health

MSD Animal Health er blant Norges ledende virksomheter innen veterinærlegemidler og kan tilby et bredt utvalg av legemidler og vaksiner til både produksjonsdyr, kjæledyr og fisk. MSD Animal Health Norge har hovedkontor i Bergen.

Les mer på MSDMSD

 

 

 

 

 


 

 

Universitetet i Bergen

Univeritetet i Bergen tilbyr studier i havbruk og fiskhelse på bachelornivå og masternivå. Har over 14000 studenter og store deler av campus ligger i Bergen sentrum.

Les mer på UiB

 

 


Samarbeide med LFFH?

LFFH kan tilby et nettverk av morgendagens kompetanse innen havbruk. LFFH medvirker på havbruksrelaterte arrangementer i region Bergen og har god kontakt med mange deler av havbruksnæringen.

LFFH Samarbeidspartnere

 

Firma

Ditt navn

Din Stilling

E-post

Telefon

Emne

Melding

×
Logg Inn

×
Registrer ny bruker

×