Young Leader Summit, North Atlantic Seafood Forum

Young Leader Summit, North Atlantic Seafood Forum

Young Leader Summit, North Atlantic Seafood Forum

Tirsdag denne uken fikk fem representanter fra LFFH gleden av å være med på Young Leader Summit(YLS), en samling for unge ledere på den globale konferansen North Atlantic Seafood Forum (NASF) i Bergen. Her fikk vi høre på tre dyktige foredragsholdere, Magne Supphellen fra NHH, Catarina Martins fra Marine Harvest og Bacardi King fra det britiske selskapet Seachill.

Etter foredragene ble vi utfordret til å bruke vår egen kunnskap og kreativitet. Oppgaven, som ble løst i lag, var å presentere et produkt basert på marine råstoffer. Både produktnavn, målgruppe og markedsføring skulle finnes. Etter en halvtimes arbeid presenterte gruppene produktet  for panelet bestående av foredragsholderene.

Mange spennende produkter ble presentert, eksempelvis Omega-Burger og Sushi-Dog. Vinnerlaget ble FishNibs – «fish you would love to nibble» som ble presentert som småretter laget av avskjær og biprodukter fra annen produksjon.  FishNibs spilte på de tre begrepene hengivelse, bekvemmelighet og variasjon (indulgence, convenience and variation) som slo godt an hos dommerpanelet.

Etter YLS var vi invitert på bankett i Håkonshallen. Her ble det spennende samtaler med andre engasjerte mennesker i sjømatnæringen. LFFH takker for muligheten til å være med på arrangementet, og håper på at andre studenter får muligheten til neste år.

Fra v. Jøel Mørkved, Iselin Lillevik Møllerstuen, Søgni Wiik, Anne Helene Tolås, Ruben Sætre

 

Les mer her:
https://www.bergen-chamber.no/nyheter/siste-nytt/havfruene-stakk-av-med-seieren/

 

Logg Inn

×
Registrer ny bruker

×